Zelfbouw Speakers; een genot om naar kijken en luisteren!

zelfbouw_speakers;_een_genot_om_naar_kijken_en_luisteren!.jpg

Ben je graag met je handen bezig en  creëer je de mooiste sierraden? Dan vind je het waarschijnlijk ook leuk om mooie dingen voor in huis te maken. Zelfbouw speakers zijn  een goed voorbeeld van dat iets praktisch ook heel mooi kan zijn. Door zelf je speakers te maken, kun je precies bepalen wat voor geluid ze geven, hoe hard dat geluid is én hoe ze eruit moeten zien.

Zelfbouw speakers moeilijk?

Natuurlijk is het maken van speakers wel wat complexer dan even een mooie ketting rijgen. Er komt ook heel wat techniek bij kijken; je wil uiteraard wél dat je boxen ook werken! Daarom is het belangrijk om je goed voor te bereiden. Bepaal wat je wil; hoe groot moeten de speakers worden, wat voor geluid moeten ze voort brengen. Maar zoek ook uit wat er allemaal mogelijk en verkrijgbaar is.

Toen ik zelf mijn speakers wilde bouwen, vond ik dat laatste best nog lastig. Ik heb toen veel gehad aan deze website over zelf speakers bouwen. Je leest er over wat er allemaal mogelijk is en waar je de spulletjes kunt halen. Op die manier kwam ik erachter dat er ook pakketten verkrijgbaar zijn (met handleiding!) voor zelfbouwspeakers. Zo is zelf speakers bouwen helemaal niet moeilijk meer!